Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám 2 květináče s kalokvětem. Přes zimu jsem je měla v chladné místnosti. Kdy je mohu dát ven? Lze to už teď, nebo je ještě na přemístění dost času? Přes zimu některé listy zavadly, proto si myslím, že by se na sluníčku rostlinky pěkně vzpamatovaly. Ale nevím, zda to není příliš brzy.
Na netu se o kalokvětu píše, že se má na zimu uschovávat, ale nikde jsem nenašla, kdy ho zase mohu dát ven. Jaké máte zkušenosti vy s touto rostlinou? Děkuji za odpovědi. Jaga.
Mám ho venku, je hezky. Kdyby hlásili mrazíky, půjde na noc domů. Na sluníčko dejte pozor, listy nejsou zvyklé, ať se nespálí.
Děkuji, odpoledne je taky vynesu. Protože celý květen budu mimo domov, dělám všechno s předstihem, jinak bych kalokvěty ještě nechala "pospávat". Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.