Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kytky do nemocnice?

Od: marek9986 odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

Dnes plánuji navštívit kamarádku v nemocnici, která je hospitalizována, poradili byste mi prosím, jakou kytku mám zvolit? Je 14 let mladá, věci typu čokoláda atp. donést nemohu, časopis se mi riskovat nechce, protože nevím, co ji baví číst. Asi není potřeba brát něco velkého, spíš jen něco, co potěší.

Děkuji za brzké odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

6x

Je před Velikonocemi a tak můžeš zvolit poselství jara - kytičku sněženek, narcisků. Opravdu něco miniaturního. Na mnoha odděleních jsou kytičky zakázány, nevím, kde kamarádka leží.

A když si nebudeš jistý, kup pytlík sušeného ovoce. To v nemocnici vždy přijde vhod.

hahanaj*
hodnocení

4x

kup malou kytičku třeba narcisky nebo tulipány - je to jarní pozdrav a každého potěší

pohanka*
hodnocení

3x

Možná řezanou kytku, v květináči kvůli hygieně ne. Ne moc voňavou. Růže uváděné nahoře spíše ne, mají trny, ať při manipulaci nejste všichni poškrábaní.

Také bych doporučila narcisku, prozáří celý pokoj, vydrží dlouho, tulipány až tolik nevydrží.

Vezmi i malou skleničku od kompotu jako vázu, ať ji nemusíte shánět po nemocnici..

lidus*
hodnocení

2x

Žádné, za prve je dost oddělení kam kytky nesmí, za druhé to není kam dát do vázy, za třetí každá kytka nějak voní, za čtvrté voda zahnívá a smrdí. Radost uděláte právě tou čokoládou, nebo ještě víc ovocem a mě zpravidla obloženým chlebíčkem. Sušené opvoce je super nápad.

doplněno 26.03.16 14:14:

Vy co odpovídáte kytky ano a hlavně ty krásné a vonící frézie, už jste někdy leželi ve špitále? 5 bab na pokoji a každá kytku, děkuji, nechci a zešílela bych když některá používá parfém a mnohdy místo každodenního sprchování.

hodnocení

1x

Marku,růžemi nikdy nic nezkazíte :)

Jsou to královny květin.

doplněno 24.03.16 10:39:

Já osobně dostávám od svých kamarádů také růže.Pokud jsi ale nejste jistý,prodavačka Vám poradí.Mohou to být Antůrie,Kaly,Chryzantémy,Gerbery,atd.Nebo i směs je hezká.

mareek
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale trochu se bojím. Nejsou růže vnímány jako symbol lásky? Nerad bych ji vystrašil.

balzerka
hodnocení

0x

Frezie. Nejsou velké,krásně voní, postupně dokvétaj a jsou symbolem jara. Nebo sněženky. Nebo sudoku pro začátečníky s dvoustrannou tužkou na sudoku. To zabralo u mé 12 leté vnučky. Nebo dobrý kvalitní jujce.

pohanka*

Frézie jsou krásné, barevné, nejsou tak velké. Opatrnější bych byla právě kvůli té vůni. Pokud slečna sdílí pokoj s někým jiným a ten pokoj není moc velký, nemusí být někomu silnější vůně příjemná. Ale musím napsat, že moje první myšlenka na květinu do nemocnice byla také frézie, ale kvůli té vůni jsem od ní upustila.

paspulka*
hodnocení

0x

Nepíšete na jakém oddělení je,v jaké nemocnici..někde totiž květiny nechtějí ...jinak pokud se může,tak žluté tulipány -3ks. Časopis pro náctileté je ale taky dobrý,vždyť píšete,že to je kamarádka-přece víte,co čte nebo má ráda. - co se jí zeptat co jí přinést?

andri*
hodnocení

0x
Me v nemocnici potesi vlastnoruční vymackany juice z cerstvych pomerančů,to si myslim mluvi za vsechno.Je to prijemne gesto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]