Nejste přihlášen/a.
Zdravím přátelé, bohužel jsme prošvihli sadbu česneku na podzim a nyní bychom rádi sadili ale sadbový není k sehnání, máte nějaký typ kde se dá koupit? Zkoušeli jsme zahradnictví kolem, ale nikde nic. Děkuji
Já sázím jarní a na ten je ještě měsíc čas.
Ale asi máte smůlu,koukám,že všude už je vyprodáno. Jedině snad zkusit nějakého zahrádkáře v okolí,třeba má.
Doktor má pravdu,na podzimní sadbu už je trochu pozdě,je potřeba sehnat jarní nepaličák.
JABRAKA
Sadbový česnek už zřejmě neseženete, vše se prodá na podzim. Zkuste poptat sousedy. Sázet můžete hned, není na co čekat. Z odrůd zimního, sázeného na jaře, mohou narůst "koule", tj. jednostroužkové česneky.
Máte kliku. Benátčan je i pro jarní výsadbu.
Dnes jsem byl v zahrádkářské prodejně pro sadbu brambor a taky ještě měli sadbový česnek. Odrůdu jsem nezkoumal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.