Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sadbový česnek - koupím ještě někde?

Od: patrikus® odpovědí: 6 změna:

Zdravím přátelé, bohužel jsme prošvihli sadbu česneku na podzim a nyní bychom rádi sadili ale sadbový není k sehnání, máte nějaký typ kde se dá koupit? Zkoušeli jsme zahradnictví kolem, ale nikde nic. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Já sázím jarní a na ten je ještě měsíc čas.

doplněno 19.03.16 09:54:

Ale asi máte smůlu,koukám,že všude už je vyprodáno. Jedině snad zkusit nějakého zahrádkáře v okolí,třeba má.

jabraka*

Doktor má pravdu,na podzimní sadbu už je trochu pozdě,je potřeba sehnat jarní nepaličák.

tlumacak.cz/...

JABRAKA

Sadbový česnek už zřejmě neseženete, vše se prodá na podzim. Zkuste poptat sousedy. Sázet můžete hned, není na co čekat. Z odrůd zimního, sázeného na jaře, mohou narůst "koule", tj. jednostroužkové česneky.

doplněno 21.03.16 13:55:

Máte kliku. Benátčan je i pro jarní výsadbu.

doplněno 22.03.16 21:52:

Dnes jsem byl v zahrádkářské prodejně pro sadbu brambor a taky ještě měli sadbový česnek. Odrůdu jsem nezkoumal.

hodnocení

Tak děkuji všem, sehnala jsem v jednom zahradním centru odrůdu Benátčan

jabraka*

Gratuluju.

JB

hodnocení

0x

To se divím, že jste ještě nějaký česnek sehnala. U nás už je kompletně vyprodán. Já jsem naštěstí sázel česnek hned v Prosinci. Sehnal jsem Lukan.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]