Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cyperus, šácholan, kočičí tráva neroste

Od: h2007 odpovědí: 2 změna:

Už dvakrát jsem kočce koupila rostlinu pro spasení a dobré trávení.Předpokládala jsem, že po okousání rostlinu znovu zapěstuju a opět vyrazí.Kytka je přesazená, na světle, ale nedaří se jí.Pokud jsem kdysi měla klasický cyperus jako pokojovou rostlinu, s pěstováním nebyl problém, teď jsem dokonale neúspěšná, co dělám špatně, poraďte, děkuju za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak šácholan to určitě není. Pro kočky se používá Cyperus zumula nebo Cyperus alternifolius. Pěstování těchto šáchorů je stejně jako ostatních. Rozptýlené světlo, teplo a hlavně hodně vody.

hodnocení

0x
Doporučil bych po okousani zastrihnout nůžkami. Tráva se rychleji zahojí a dřív začne růst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]