Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moji milí přátelé!
chtěla bych se zeptat jak to že můj bambus (značka Lucky bamboo z Lidlu ČR) už neroste...Jsem z toho velmi smutná poněvadž mi přinesl štěstí a já se seznámila s mým současným přítelem (iniciály L.L.T. je z Číny) . Bojím se,že se ted přestane růst i náš krásný vztah. Lucky bamboo nosím vždy a všude v mé O bag.
Děkuji za brzkou odpověď Makule L.T.
Máš na mysli tuhle rostlinu? obi.cz/...
Většina rostlin pod tímhle názvem je dracénou, které se ve vodě časem nelíbí. Potřebuje seříznout kmínek, nechat zakořenit a pak zasadit do půdy.
To ho nosíte v uzavřené tašce? A kdo Vám tohle poradil? To je přece naprostý nesmysl. Je to živá rostlina a potřebuje světlo a vzduch. Nechte ho doma, podle rad ostatních. Tohle zacházení nepřežije a pokud jste přesvědčená, že na této rostlině závisí Váš vztah, tak to udělejte ihned, protože ta rostlina to stoprocentně nevydrží...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.