Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit květní výhon

Od: cituska* odpovědí: 4 změna:

Dostala jsem v létě od dcery snad sukulent zvaný "šťastné fazole"..tak to jmenovala .

A nyní asi kvete, ale je to jen takový prut s výhonky,nechat jej na rostlince nebo raději odstranit?

Odstranit květní výhon

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer cituska.Co jsem se dočetla tak sukulent se též jmenuje Peperomia Happy Bean - pepřinec.Přiznám se. že tuto rostlinu vidím poprvé v životě. Je zajímavá, ale já bych květenství odstranila, protože žádnou parádu nedělá a zbytečně sukulent vysiluje. Kdybyste ji někdy chtěla tvarovat, prý se to doporučuje, odnož bych od vás s radostí přivítala.:)

cituska*
hodnocení

Ráda odlomím některý výhon a pošlu ale snad trochu později, co kdyby byl mrazík.Nebo v bublinkové obálce by zabalený asi přežil.Když ani tak se mi ozvěte do vnitřní pošty.

hahanaj*
hodnocení

0x

Taky bych odstřihla - nedělá žádnou parádu

cituska*
hodnocení

Tak už je odstřihnutý a dala jsem jej do vázy, uvidím co udělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]