Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez - les

Od: hlavik® odpovědí: 4 změna:

Jaký křovinořez se používá na ožínání v pruzích? Dvoutakt nebo čtyřtakt? Minimální výkon? Kolik času může zabrat 1 hektar?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Je jedno jestli dvkou nebo ctyr. Do lesa bych si koupil nejaky poloprofi. Husku nebo stillku. Vykon nepovim,, ale mrknete na vyrobce.
A hektar zabere tolik, jaky je teren. V kopci se vyzina jinak nez na rovine.

hodnocení

Jedná se o rovinu, plocha 1,5 hektaru + sekání kolem baráku. Křovinořezy Stihl a Husqvarna mi přijdou na občasné použití už moc drahé. Jako přijatelný kompromis bych spíš viděl třeba Dolmar.

paw*
To by asi tez slo.. Zalezi kolik do toho date. Ale plati to same jakk jinde. Cim vice profi, tim je na kW lehci a ma lepe resenou ergonomii. A taky je drazsi. Kolem toho 1.5kW by mel stacit.
Jeste do vyberu zahrnte dostupnost servisu. Abyste nemusel s Dolmarem jezdit nekam do tramtarie. Ale to same i u Husky nebo Stihlky.
hodnocení

Zatím mi padly do oka tyto dva

krovinorezy.heureka.cz/...

krovinorezy.heureka.cz/...

Nikde jsem ale nenašel kolik asi stojí u 4t seřízení ventilů - aby úspora paliva nebyla vyvážena cenou servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]