Chtěl bych si pořídit na zahrádku dřín, ale mám málo místa. V Loskutáku ukazovali velký strom. Nemá někdo zkušenost s dřínem, zda jde pěstovat ve velikosti keře jako je např. rybíz?
ahoj, našel jsem : DŘÍN60,- semenáče 60,- mají kvalitní a vyrovnané plody Jantarový (490,-) žlutoplodá, kvalitní odrůda, již plodící velké keře Zahradnictví Droždín, myslím si, že když jim uděláš kšeft, tak ti odborně poradí jak na to, jinak dřín už skoro vymizel z našich zahrad, takže i informací o něm je pramálo, co jsem většinou našel tak představuje dřín jako keř, myslím si, že zaštipování půjde provést...?
Dobrý den.Dřín je v prvé řadě keř.To,že se ho snaží někdo "tlačit"nahoru aby měl dole místo je věc druhá.Dá se pěstovat oběma způsoby.Určitě i v nízkém tvaru.Dostane se koupit i na dobírku třeba ve zmíněném zahradnictví ale i jinde.Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.