Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost dřínu - strom nebo keř?

Od: knick odpovědí: 2 změna:
Chtěl bych si pořídit na zahrádku dřín, ale mám málo místa. V Loskutáku ukazovali velký strom. Nemá někdo zkušenost s dřínem, zda jde pěstovat ve velikosti keře jako je např. rybíz?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
ahoj, našel jsem :
DŘÍN

60,-
semenáče 60,- mají kvalitní a vyrovnané plody
Jantarový (490,-) žlutoplodá, kvalitní odrůda, již plodící velké keře
Zahradnictví Droždín, myslím si, že když jim uděláš kšeft, tak ti odborně poradí jak na to, jinak dřín už skoro vymizel z našich zahrad, takže i informací o něm je pramálo, co jsem většinou našel tak představuje dřín jako keř, myslím si, že zaštipování půjde provést...?

josef zavřel
hodnocení

0x
Dobrý den.Dřín je v prvé řadě keř.To,že se ho snaží někdo "tlačit"nahoru aby měl dole místo je věc druhá.Dá se pěstovat oběma způsoby.Určitě i v nízkém tvaru.Dostane se koupit i na dobírku třeba ve zmíněném zahradnictví ale i jinde.Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]