Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přezimování převislých jahod?

Od: čtyřlístek odpovědí: 4 změna:
Dají se nějak uchovat,nebo je mám vyhodit?Nebo se dají uchovat ty nový šlahouny?
Přezimování převislých jahod?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Ahoj, jasně, jestli nemáš tolik místa na celý ten košík, tak si zasaď ty mláďata někam do květináčku a na jaře si normálně osaď znovu ten košík...
ukulele*
zapomněl jsem nižší teplotu cca 10 - 15 stupňů na zimování, nenechat přeschnout...
čtyřlístek
hodnocení

Tak jsem to dneska rozsázela-mám přez 20 sazeniček.Jen doufám,že aspoň něco přežije!Zatím jsem je nechala venku,jak budou hlásit mrazíky,dám je do sklepa.Chladno tam mám akorát,horší je to se světlem,no uvidím!
moc díky za radu!
ukulele*
to světlo není až tak důležité, správně by se měly sazenice zimovat s odtrženými listy, ale já na to nemám srdce...údajně se předejde možnosti zaplísnění, ať se Ti daří *slunce*a Dík...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]