Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se starat o rostliny jménem

Od: bambulak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám několik otázek:

Jak často mám zalévat asparágus densiflorus a kda hio mám mít aby se mu dobře dařilo.

Jak často mám zalévat fíkus benjamín a kde ho mám mít.

A ještě něco v létě jsem si nechal zakořenit tlustici vejčitou,oleandr a schlumbergeru.

Jak často mám zalévat zakořeněnou schlumbergeru je asi 10-15 cm veliká.

Jak často mám zalévat oleandr a kde ho mám mít je velký cca 10 cm.

jak často mám zalévat tlustici vejčitou a kde ji mám mít je velká 7 cm.

Všem děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Škoda, že jste si nenapsal ježíškovi o knihu o pokojových květinách, ale na netu se najde všechno- zadejte si do vyhledavače název rostliny a podrobně se vše dočtete jak s rostlinou zacházet a starat se o ni ,aby zdárně rostla a dělala vám jen radost.

Přeji krásné sváteční dny v bytě plné květin ...:)

bambulak
hodnocení

Děkuji určitě se podívám na net jo a přeji všem krásné a veselé prožití svátků vánočních.

Máme hezké české zvyky nechceme ty z Ameriky,žádný krocan byt jen pul.kapr patří na náš stůl.Krásné dárky,plná bříška,máme přeci od Ježíška,proto můžem kopnout směle Santa Clause do pr**le. Všem přeji krásné vánoce.

ivik*
hodnocení

2x

U pěstování pokojových kytek platí (dle mého poznání), že je lepší se tomu moc nevěnovat,čím horší péče, tím lepší výsledek :).Kolik já přílišnou péčí umořila kytek :(. ,Teď na radu mojí maminky, které vykvetly i hrábě,zalívám 1x týdně a to celkem dost málo,přesazuji v nejnutnějších případech a to je asi všechno.Ale začala jsem používat hnojivo Lignohumát,je sice dražší, ale kytky po něm jedou jedna báseň.Zvláště orchideje...Jinak na netu opravdu najdete nespočet rad a doporučení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]