Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z pohádky o 12 měsíčkách

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Dnes jsem našla asi 30 cm trs s lesními jahodami, byly krásně červené.

A ještě nikdy v životě jsem na vánoce neměla na balkoně ještě krásně kvetoucí muškáty jako letos.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

0x

Mně pod okny kvetou sedmikrásky :)

hodnocení

Sedmikrásky nejsou nic divného, ty běžně kvetou i v zimě, dkyž není sníh

72mona3*
hodnocení

0x
Nám ještě vykvetly tařičky a lobulárie (letničky) jsou před rozkvětem... M.

hodnocení

0x

Už snad od listopadu chodím kolem velkého kusu trávníku, ve kterém kvetou fialky. Včera jsem zase šla okolo a světe div se, ony kvetou stále. *sok*

Jak z pohádky o 12 měsíčkách

Ano, fialky kvetou, nevěřila jsem očím, ale je to tak. A magnólie má obrovské pupeny.

honza009
hodnocení

0x

Já dnes našel v lese 10 cm krásný hřib. Něco se děje s přírodou...

patronka*
hodnocení

0x

Mělo by to spíš patřit do volné diskuze, ale šla jsem před chvílí s foťákem na zahrádku u bytu v Praze a zde je výsledek. Vypadá to, že budu muset vytáhnout i sekačku na trávu :)

Jak z pohádky o 12 měsíčkách #2
Jak z pohádky o 12 měsíčkách #3

radkapod*
hodnocení

0x

A moje dnešní fotka. První vykvetlá Elwesova sněženka, za ní je vidět "hejno" klasických sněženek. I plnokvěté jsou venku. I pár krokusů které jsem letos zapoměla vyndat a rozdělit. Jen ty jahody, fialky a jablka z pohádky nemám *smich*.

doplněno 25.12.15 20:27:

Dneska jsem prošla zahradu a rostliny v tom chudáčci mají pěkný zmatek...mimo sněženek a některých krokusů, jsem našla i probouzející se lupinu, orientální kosatec, triteleju, narcisky, jeden druh okrasného česneku a kvetoucí hlaváč s poupaty.

Blázinec...*smich*

Jak z pohádky o 12 měsíčkách #4
Jak z pohádky o 12 měsíčkách #5
Jak z pohádky o 12 měsíčkách #6

hodnocení

0x

Přidám se i já. Na Štědrý den jsme šli s manželem ze hřbitova, byli jsme zapálit svíčky a on s sebou nesl foťák. A hodil se. Když jsme se druhou stranou obce vraceli, upoutal mě v jedné zahradě nádherný keř růží v mém oblíbeném odstínu.

Pokochejte se se mnou.

Chápala bych to o půl roku dřív, ale 24. prosince? Kdybych neměla fotku, snad bych si myslela, že se mi to zdálo. Jaga.

Jak z pohádky o 12 měsíčkách #7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]