Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem našla asi 30 cm trs s lesními jahodami, byly krásně červené.
A ještě nikdy v životě jsem na vánoce neměla na balkoně ještě krásně kvetoucí muškáty jako letos.
A moje dnešní fotka. První vykvetlá Elwesova sněženka, za ní je vidět "hejno" klasických sněženek. I plnokvěté jsou venku. I pár krokusů které jsem letos zapoměla vyndat a rozdělit. Jen ty jahody, fialky a jablka z pohádky nemám .
Dneska jsem prošla zahradu a rostliny v tom chudáčci mají pěkný zmatek...mimo sněženek a některých krokusů, jsem našla i probouzející se lupinu, orientální kosatec, triteleju, narcisky, jeden druh okrasného česneku a kvetoucí hlaváč s poupaty.
Blázinec...
Přidám se i já. Na Štědrý den jsme šli s manželem ze hřbitova, byli jsme zapálit svíčky a on s sebou nesl foťák. A hodil se. Když jsme se druhou stranou obce vraceli, upoutal mě v jedné zahradě nádherný keř růží v mém oblíbeném odstínu.
Pokochejte se se mnou.
Chápala bych to o půl roku dřív, ale 24. prosince? Kdybych neměla fotku, snad bych si myslela, že se mi to zdálo. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.