Nejste přihlášen/a.
zdravím,na jedné ze zahrad jsem viděl zajímavý strom,ale nikde na netu jsem jej nenašel,nevíte někdo co je to za druh? děkuji
To foto je opravdu hodně špatné. Mohl by to být (dle zbarvení a jehlic) nějaký cedr - cedr himalájský či cedr atlaský.
Ano, cedr. Ale himalájský ne, ten má více převysající typ růstu. Spíše ten atlaský, případně libanonský. Ale na jisté rozpoznání by bylo potřeba detailu větví.
Zdravím tigradávám bodík ,protože jste první, který/která? na to kápla. Je to opravdu Cedrus atlantica /... taky se říká atlanský.Prostudovala jsem kvůli tomu 4 druhy knih.
majki, z fota se toho moc vyčíst nedá i když si to přiblížím. Myslím si, ale že je to douglaska tisolistá příště bych prosila lepší foto
Taky by to mohl být jedlovec západní - prostě 100% se to určit nedá.Protože foto toho moc neukazuje
majki,to druhé foto mělo být vloženo hned při otázcepak by se to určovalo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.