Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostou, rostou?

Od: figurek* odpovědí: 8 změna:

zdravím všechny místní znalce a experty na botaniku a mám dotaz.

Poznáte tyto rostliny? Nasbírali jsme je včera odpoledne.

Rostou, rostou?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Suchohřiby? Potkávám rozsáhlá místa kvetoucích fialek. :-D Sv.Petr se zbláznil!

Akorát se člověk nas... Ne, neznám, nikdy jsem neviděl.

Kdeže jste na nich byl?

jabraka*
hodnocení

0x

Suchohřiby,(hřib hnědý) a vpravo jeden pravý.Zřejmě pocházejí z travnatého podrostu.

JB

crate*
hodnocení

0x

Pokud vidim dobre, tak se nejedna o rostliny :). Dobre ted vazne, na fotce jsou hriby hnede (jinak suchohriby).

S jistotou urcite podle toho, ze po poraneni silne zelenomodraji. Boletus zcela v pravo je dubový. Zadny "pravy" hrib neexistuje i kdyz ho kazdy jiz nasel :)

hodnocení

0x

Taky zdravím a závidím. U nás letos nic moc neroste,co jsme našli,hned jsme snědli a sušené mám dost z loňska...to byla úrodička*ua*

suchy*
hodnocení

0x

to je normální provokace :)

ale za poslední týden jsem nanosil cca 350 klouzků obecných ohoubach.cz/...takže někde a něco roste

hodnocení

0x

A bydlíte v Česku?:-D U nás tomu říkáme houby a nerostou a nerostou!

figurek*
hodnocení

přidám ještě pár kousků ze včerejška. Možná jich mohlo být víc, jenže jsme asi přišli pozdě. Nejlepší naleziště bylo rozorané od divokých prasat. :(

Rostou, rostou? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]