Nejste přihlášen/a.
Myslíte vážení,že maceška je schopná přežít venku zimu,když se vysévá na podzim nebo, jak je to s ní...poslední dobou jsem našla krásu v těch minifialkách,dala jsem jim výživu a nádherně se mi ovděčily.
Jsou bohaté a nízké (což mám ráda) a mají fialovou barvu a tvoří kobereček krásy. Díky za rady.
pt má pravdu. Je to dvouletka, ale na zahradě se vysemeňuje. Semínka také roznášejí mravenci, jak tvrdil soused, tak ten kousek kvete vlastně nepřetržitě. Macešky jsou úžasné. Měla jsem je v truhlíku, ale neuměla jsem je udžet u země. Odrostly do nevzhledného, hnědého chuchvalce s kvítky na konci.
Stařenko, to máš ale mooooc pěkné! Paráda!
Máme je na zahradě a prostě si rostou tam, kde se jim líbí. Dokonce prorážejí i na chodník mezi dlažbu a obrubník. Jsou milé a krásné, možná je to tím, že jim opravdu nevěnujeme žádnou péči. Máme i ty velké, ale ty malinké jsou daleko hezčí...
macešky jsou naprosto úžasné. Ty kvetou i pod sněhem. Kam se na ně hrabou sněženky, nebo bledule .
Myslím, že maceška je dvouletka. Ale opravdu vydrží i mrazíky. Proto se dávají hned zjara, kdy by ještě ostatní kytičky zašly a dávají se na podzim, na dušičky, protože vydrží i mrazíky. Mám macešky moc ráda, mají tolik krásných barev.
můj dvoreček z jara:
"babkazov", moc děkuju...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.