Nejste přihlášen/a.
nevíte někdo náhodou co je to za kytku? Mamka jí našla někde na louce
Limetko děkuji.Já myslela, že je to nějaký bodlák.
Pro neznalé, jako já:
Čeleď: stružkovcovité; výška: 30_70 cm; doba kvetení: červen_říjen; jednoletá bylina
Pole se svazenkou vratičo/... nabízejí včelám mnoho nektaru, rostlina je vhodná jako rychle rostoucí zelené hnojivo nebo může poskytovat silážovanou potravu pro dobytek. Již po mnoho let osévají proto zemědělci posekaná pole touto hezkou rostlinou. Odtud i zplaňuje, ale většinou se na nových stanovištích dlouho neudrží.
Limetko, Ty jsi fakt třída . Jinak svazenka zrovna teď kvete. Hodně často uvidíte u silnice celé rozkvetlé pole. Nádhera
. A i když na chvilku zastavíte a budete cítit tu krásnou vůni, tak vám bude hned hezčeji na světě
oprava...A když... To" i" se mi tam přimotalo asi následkem té omamné vůně
Kdepak třída - jen mne ty kytičky prostě baví, já tady na poradně smekám před všemi, kteří dokáží poradit v technických záležitostech - na to jsem úplně levá a pak hlavně ve vztazích a rodinných trablech, protože to je mnohem složitější než nějaké rostliny. Prostě "ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc..." Pěkný večer všem a pošlete nám do Brna nějaký ten deštík - všude kolem sem tam prší a tady pořád nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.