Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pestovani hlivy ustricne

Od: sklar® odpovědí: 4 změna:

dobry den chtel bych zacit s pestovanim hlivy ustricne,jake spalky dřeva jsou k tomu vhodne, slysel jsem buk nebo kastan,lze i jine dřevo?, dekuji sklar

Pestovani hlivy ustricne

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tak koukám, že jsem sadbu zabil,tím že jsem ji navrtal do habru. A já myslel že už byla špatná. Smůla. Já to bral že tvrdý dřevo jako tvrdý dřevo.

floro*
hodnocení

0x

Spařte čistou slámu vřelou vodou, po zchladnutí slejte vodu, prosypte sadbou a nacpěte do igelitového pytle, zavažte. Nechte týden ve sklepě, pak na pár místech prořežte. Úroda je jistá. Naroste z jara, jak odplodí zdělejte znova v srpnu, zaplodí v září.

lidus*
hodnocení

0x

Na pěstování na "dřevě" je vhodný listnáč (ořešák, habr, topol...) Nám rostë na špalku pokáceného ořešáku ale úroda nic moc. Pěstovali jsme ji i přímo v pytlech, nastříhat díry a kropit, to zase rostla až moc a většinu jsem rozdala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]