Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak můžete vidět na zveřejněném scanu, potřebuji určit druh listnatého stromu z pražského parku. Jedná se o listnatý strom s podélně rozbrázděnou kůrou, malými srdčitými listy střídavě postavenými a pokroucenými větvemi. Pomohla by mi, prosím, nějaká dobrá duše?
Hlavně NECHCI slyšet, ať si to mám najít sám nebo jiné blbosti ! Mám zde celkem nepříjemné zkušenosti. Poradna má sloužit všem, jen závisí na písemném projevu autora.
Michal
Nic takového bych ti např. já neřekla,ráda bych ti poradila, nicméně, ti poradím to co minule. Tvoje fotky jsou neustále stejně ve velmi špatné kvalitě a nedostatečné. Pro správné určení druhu a klidně i kultivaru, když sbíráš stromy v parku, je nutné poskytnout více detailů jako je habitus stromu, kůra, detail listu, pupen, v dnešní roční době i plod. Jistě jsem ti to psala u tvých minulých dotazů, ale stejně si nedáš říct. Takhle můžu jen hádat na nějakou okrasnou jabloň nebo hrušeň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.