Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krmné brambory?

Od: lada1® odpovědí: 8 změna:

Mohou se v ČR v běžném obchodě prodávat krmné brambory?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Krmné brambory jsou ty, co propadnou třídičkou = malé brambory, dále pak nakoplé, nestandart (patvar). Tyto brambory se prodávají jako krmivo pro zvířata, ale nevím čemu říkáte "běžný obchod".

nikdo*
hodnocení

2x

Krmné brambory existují. Jsou to speciální odrůdy, velkých brambor, určené ke krmení. Bohužel, už jsem zapomněl jméno odrůdy.

Při prodeji jakékoliv brambory v kterékoliv prodejně, stánku na trhu apod, lze pouze, je li uvedena odrůda brambor, a pěstitel. Chodí na to kontroly od SZPI. Každý prodavač musí znát původ a odrůdu brambor, které prodává. Každý pěstitel je pod kontrolou SZPI, jestli používá schválenou sadbu brambor. a nesmí jinou prodávat.

hodnocení

1x

Krmné brambory pro mne byly vždy ty co se dávali doma prascům,slépkám a další havěti ,dokonce zbytek od našeho obědu byly pak krmné!

albatros498022*
hodnocení

0x

ANO mohou, v českém obchodě je možné absolutně vše!

cicko*
hodnocení

0x

Ne, jedině v Tuzexu!

danis
hodnocení

0x
Co myslite,ze kupujete? Ten shit co se prodava v hypermarketech je vhodny max.pro ty prasata

lidus*
hodnocení

0x

Ćemu říkáte krmné brambory? Kdysi dávno to byla odrůda co se tak jmenovala a byla červená. Dnes už to neplatí a ta červená jsou normální brambory. Pokud říkáte nějakým nahnilým, krmné, tak ty se zvířatům nedávaly.

hodnocení

0x

Ale vážně, ty brambory, které jsem viděl z jara v marketech , fakt takovýma krmím nutrie ! To jsou u mě KRMNÉ !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]