Nejste přihlášen/a.
Internetová firma Aven Berg má v nabídce sekačku s pojezdem Craftfield 5v1 za dobrou cenu.Nepoužíváte někdo z vás tento druh sekačky potřeboval bych vědět na ni nějaké recenze, nikde nic nepíšou tak že jedině by mi pomohla osobní zkušenost.děkují.
No, do momentu než bude potřeba koupit nějakou blbost do motoru. Loncin je čínské kung pao které si teprve buduje síť prodejců a servisů. Na osvědčené motory Brick&Stratton to určitě nemá. A pokud se pokazí pojezdová převodovka tak to stejně skončí v popelnici, bo její cena bude převyšovat cenu sekačky. Asi tak ...
Díky moc za radu a názor...asi půjdu opět do sekačky z Mountfieldu,původní mám z motorem Brick Stratton už od r.2002, motor šlape celé roky bez jediné poruchy. V sezoně používána každý týden ale odcházi "šasi " tak jsem chtěl zkusit jinou značku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.