Nejste přihlášen/a.
Z turecka jsem si privezl seminko ktere ke mne priplavalo z more. Vyrostla z nej pekna zdrava rostlina ale vubec netusim co by to mohlo byt... pozna te to nekdo? prikladam foto
![Neznámá rostlina]()

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
luboš
0x
Ahoj,
mám to v práci také, jednu velkou rostlinu,asi 40 cm a pak pár malých cca 10 - 15 cm.
Ten kaštan to nebude, je to z nějakého ovoce co jsem koupil v Kauflandu,ale nemohu přijít na to z jakého.
Vím že to není ta správná odpověď,ale zkus pátrat v tpomhle směru a až něco zjistíš, tak mi napiš.
luboš
anka1171*
Nemohla by to být mišpule? Také jsem ji vypěstovala z pecky ovoce, které jsem někde snědla. ¨Dnes má 2 metry a já si myslím, že mám mišpuli. Ale nikdy mi to nikdo nepotvrdil. Viděla jsem ji "naživo"jen jednou na Floře Olomouc. Co na to odbornící?
italka*
0x
To skutecne muze byt mispule, ale japonska - ta, co nevydrzi moc pod nulou. Kvete asi tak v prosinci a moc pekne voni, plody ma zlute ovalne asi3cm dlouhe bajecne chuti v cervnu (oloupe se slupka a vyloupnou semena). Zkus to jako pokojovku, ale nevim, nevim - kdyz budes mit stesti tak ti vykvete, plody u nas necekej.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]