Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvetou Vám durmany?

Od: cesmina* odpovědí: 6 změna:

Tak nám letos nějak nechce kvést durman.Loni byl maličký a kvetl a letos nic.Má slunce ,vodu i hnojivo a ani malinkatá poupátka jsem neobjevila.A jak ty Vaše durmany kvetou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

athenaise*
hodnocení

2x

ještě počkejte, mám je kolik let a vše závisí na počasí, někdy kvetou dřív a někdy dýl. Když jsem je vyndala ven sice pozdě v květnu, ale byla docela ještě zima, tak taky ještě nemám květy.

hodnocení

0x

Nejsem znalec na rostliny. Pokud je durman květ, ve tvaru zvonku, tak ten kvete jako plevel mezi zámkovou a domem. Nikdo ho tam nepěstuje a on si roste..

Máte foto?

doplněno 24.08.15 13:43:

Tak jsem se kouknul na obrázky, je to ono. Po odkvětu to musím pracně vykopat..

doplněno 24.08.15 17:04:

Cesmino, ano, květy jsou nahoru. To víte, já kytkám nerozumím..

cesmina*
hodnocení

Také se jim říká Andělské trumpety.Mají takové velké trychtýřové květy .

doplněno 24.08.15 13:51:

To máte pane Milane asi durman obecný s květy nahoru že? Já myslím ten s květy směrem dolů .Jinak pozor je jedovatý.

doplněno 24.08.15 17:56:

Pane Milane zase rozumíte jiným věcem ,kterým ženy ne.

hodnocení

0x

Mně taky nekvete, ale v okolních zahradách vídám bohatě kvetoucí durmany... já si ten svůj koupila jako malou rostlinku teprve letos na jaře a usoudila jsem, že asi musí nejdřív zmohutnět - ty okolní kvetoucí jsou všechny velikánské...

moura
hodnocení

0x

Nám letos vykvetl někdy začátkem července a pak najednou, jak když utne. Jak byla ta vedra, celou dobu nic, žádné poupě. A to se mu daří, má kolem 2 metrů na výšku. Teprve teď má zase nasazená poupata, tak čekám, že do týdne by mohl kvést.

hodnocení

0x

Mi právě začínají kvést,,nemám jednoletky. Na zimu je troch ustřihnu a mám je až do stropu balkonu..A jeden mám na chodbě v paneláku,ale ten ještě nenasadil..Tak uvidím..Ale zabírají spousty místa, Venku by asi nerosstly,,potřbují hodně vody a hnojit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]