Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte tuhle rostlinu?

Od: milkaa odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nepřivezla jste si tuto rostlinku nebo její semínka z Chorvatska nebo z Itálie? Tam totiž tato nádherná květina roste u moře a jmenuje se Asfodel větévnatý nebo se ji také říká Kopíčko větévnaté.

milkaa
hodnocení

tedy znám "skoro" všechny rostliny, ale tenhle název slyším úplně poprvé. moc děkuju.

vidím že jste znalec, dovolím si přidat další hádanku. poznáte?

stromek mám už asi osm let, dodnes nevím, co to je. letos poprvé kvetl, plody nemá. květ je asi půl cm v průměru

díky a snažte se*smich*

Poznáte tuhle rostlinu? #4
Poznáte tuhle rostlinu? #5
hahanaj*

připomíná mi to mladé granatové jablíčko

milkaa
hodnocení

díky za odpověď

nevím, nevím, ale asi to není granátové jablíčko. to by asi u nás zimu nepřežilo. stromek sice poměrně bohatě kvetl,čmeláci se mohli přetrhnout, aby se na ně dostalo a přesto nejsou žádné plody

Tipuji na muchovník( indiánská borůvka)Podle mě na fotu jsou již vytvářející se plody.Jinak muchovníků je asi 20 druhů.

milkaa
hodnocení

dík za odpověď, ale tady jsem si na 100% jist, že to není muchovník. mám dva - lamarckův a olšolistý a podoba s nimi není žádná

To mi je líto,že neporadím.Pomůckou mi byl tento obrázek.Odrůda Prince Williams.Jestli se dozvíte pravý název,napište,.docela by mě to zajímalo.

Poznáte tuhle rostlinu? #6

hodnocení

1x

Asfodel - Asphodelus

milkaa
hodnocení

děkuju, asi je to ono

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]