Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plevel?

Od: thomino333* odpovědí: 5 změna:

Přeji hezký den,

měl bych dotaz ohledně tohoto plevele. Po srovnání pozemku kolem domu všude vyrostl tento plevel.Chtěl bych se zeptat co je to za plevel a zda jej stačí zaorat nebo zda se to musi vyhubit nejakym pripravkem pred zasetim travy.

Dekuji za odpovedi.

Plevel?
Plevel? #2
Plevel? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

4x

bude to rdesno - hrozně se množí...pokud budete chtít mít trávník - bude to chtít postřik

lidus*

Hahanaj bude mít asi pravdu, já myslela na Laskavec.

thomino333*
hodnocení

dekuji za rychlou odpoved. jen bych se chtel jeste zeptat cim jej vyhubit. Roundap se mi moc nezamlouva,protoze udajne neni tak neskodlivy jak se povida. mam okolo studnu a nerad bych si kontaminoval vodu. Jedna se asi o 1500m2

hahanaj*

Já nemám, s postřiky zkušenost vyhýbám se jim .Kdyby to nebyla tak velká plocha, řeknu vytrhat a navíc už přichází do květu .Věřím, že se najde kdo má zkušenost a poradí .

Rdesno to bude, otázka je které. Některé jsou jednoletky a jiné tvoří oddénky. V první řadě se ptáte pozdě. Při jakémkoliv postřiku herbicidem typu Roundup, dojde k uzrání semen. Řekl bych, že semena jsou už částečně vyvinutá. Posekat a vyvézt mimo pozemek, aby se plevel nevysemenil. Pak vezměte rýč a podívejte se jestli je v zemi oddének. Jestli ano bude se po novém obražení stříkat, jestli oddének není zaorat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]