Nejste přihlášen/a.
Moc se mi líbí LIGUSTRUM OVALIFOLIUM ARGENTEUM nebo LIGUSTRUM OVALIFOLIUM AUREUM. Barevné listy. Ale jsou spíšeneopadavé? Kdo to má na podzim uklízet ) Túje nechci, má je každý, nelíbí se mi a také chtějí zalévat a jsou choulostivější. Ten ptačí zob je nenáročný, rychle rostoucí a hlavně ty listy tyto dva druhy mají krásný...jen nemohu najít, zda jsou opadavé. Jestli jo, nevíte o nějaké nenáročné alternativě s podobnými listy? Dá se to nasadit ještě letos? Díky!
Dobrý den. Proč si nenasadíte klasickou stěnu ze smrčků? Malé náletové smrčky se dají sehnat levně. Vyrostou v nádhernou stěnu, záleží, zda je necháte růst, nebo je budete udržovat. Stěna ze smrčků je stále krásně zelená, hustá. Je to vynikající větrolam. Máme stěnu. Jen můj názor.
Viky. Stěna ze smrčků je nádherná, ale... šestým, sedmým rokem začnou smrčky nabývat na síle a rostou a rostou. Takže neustále střihat, aby vypadaly dobče. To není ten největší problém. Tím jsou kořeny. Smrk je má silné a hlavně těsně pod povrchem, nebo dokonce časem po povrchu. Takže sousedí-li tento plot třeba se sousedem - mrzutosti. Nemůžete v blízkosti takového plotu položit dlažbu - problémy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.