Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ví někdo o jakou kytičku se jedná

Od: 2810* odpovědí: 6 změna:

bohužel nemám její foto, tak se pokusím jí popsat. Když kvete, tak má trsovité květy v podobě šipek a z těch kape sladká, lepkavá šťáva. Jinak má krásné podlouhlé listy. Díky za snahu a radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ireceptar.cz/...

Může to být tahle? Maminka ji měla, šťáva se z květů úplně lila.

doplněno 01.08.15 22:23:

Úzké listy a zelené květy, ze kterých kape sladký nektar, má i tenura trojžilná - tchynin jazyk. Možná zkuste květinu popsat trochu podrobněji.

commons.wikimedia.org/...

sebod*
01.08.15 22:13
hodnocení

0x

voskovka

2810*
hodnocení

voskovku znám, má květy barevné i když také trsy. Tahle kytička má květy zelené.

hodnocení

0x

Viděl bych to na Sansivieru - tchýnin jazyk. Kapičky sladké šťávy na květech a hodně silná vůně.

lidus*

Tchynin jazyk má maminka co jsem na světě (55let) má celozelený, zeleno bílý a zelený se žlutými okraji, nikdy jsem to neviděla kvést. Až po vaši informaci jsem koukala jako blázen na fotky z internetu. Pořád se mám co učit, dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]