Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květiny do temné předsíně, bez světla

Od: ferta odpovědí: 2 změna:

Máme v předsíni vysoký botník cca 1,8 metr a chtěli bychom na něj dát nějaké květiny, aby trochu předsíň oživily. Mohou být i vyšší, strop má 3,4 metry. V předsíni ale není přirozené světlo, byť z kuchyně přes dveře (s neprůhledným sklem) trocha toho světla pronikne. Máte nějaký nápad?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Květiny - řezané, suchou vazbu, umělé.

Živé rostliny v květináči by bez světla velmi brzy zahynuly.

Poměrně dobrou zkušenost mám s větvičkami buxusu. Od jara je mám v nádobě bez vody na tmavším místě. Zblízka je vidět, že jsou suché, z větší vzdálenosti vypadají dobře, jsou stále zelené. Ale mám je na zemi, takže jsou vidět hlavně ty větve a nádoba jen málo. Pokud jakoukoli květinu v nádobě umístíte do výše 180 cm, bude vidět hlavně nádoba a rostlina jen málo.

Nebo na stěnu nad botníkem tapetu s výrazným vzorem, nebo od stropu nějaký závěs z lýka nebo hrubých provázků s nějakými navázanými předměty, nebo vyskládat úložné boxy s výraznějším dekorem...

Myslím,že obrazová přírodní tapeta s přírpdou by byla Ok...Květiny potřebují světlo..Nebo pak umělé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]