Nejste přihlášen/a.
sestra přivezla z Itálie před 10 lety rostlinku a letos mi poprvé vykvetla,ráda bych znala její název,poradí mi někdo.Moc děkuji.
Já bych řekla ,že by to mohl být marhaník granátový-granátové jablíčko.Na první fotce budou pokud se nemýlím poupata že? Mám doma malý jednobarevný a zrovna kvete.
Moc vám děkuji ,dívala jsem se na různé fotky marhaníka granátového a jsem si téměř jistá že to je.Na první fotce je opravdu poupě.Mám tu rostlinu celoročně venku ale na zimu ji ke kořínkům přikrývám .Je vysoká asi 120 cm,má malé zelené a lesklé listy a na koncích do červena.Díky za odpověď
Páni to se divím ,že nezmrzla.Já se o tu naši bojím a mám ji přes zimu doma.Bydlíme asi 650 m.n.m..Můžu vědět v kolika m.n.m. bydlíte Vy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.