Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu

Od: aguana odpovědí: 9 změna:

sestra přivezla z Itálie před 10 lety rostlinku a letos mi poprvé vykvetla,ráda bych znala její název,poradí mi někdo.Moc děkuji.

Co je to za rostlinu
Co je to za rostlinu #2
Co je to za rostlinu #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

4x

Já bych řekla ,že by to mohl být marhaník granátový-granátové jablíčko.Na první fotce budou pokud se nemýlím poupata že? Mám doma malý jednobarevný a zrovna kvete.

Cesmino - je to tak!

Zkusila jsem trochu gůglovat a našla:

creatorspalette.com/...

aguana
hodnocení

Moc vám děkuji ,dívala jsem se na různé fotky marhaníka granátového a jsem si téměř jistá že to je.Na první fotce je opravdu poupě.Mám tu rostlinu celoročně venku ale na zimu ji ke kořínkům přikrývám .Je vysoká asi 120 cm,má malé zelené a lesklé listy a na koncích do červena.Díky za odpověď

cesmina*

Páni to se divím ,že nezmrzla.Já se o tu naši bojím a mám ji přes zimu doma.Bydlíme asi 650 m.n.m..Můžu vědět v kolika m.n.m. bydlíte Vy?

aguana
hodnocení

tak my bydlíme v polabí 215 m n.m.,máme ji zasazenou na zahrádce,takže by ani nešla přenést,přikryji ji kořínky slámou,větvičkami smrku a je v pohodě,přežila i velké mrazy,takže není asi rozmazlená*haha**slunce*

hankadvorakova
hodnocení

0x

já to vidím na oleandr, ale nevím to jistě, něco podobného má totiž babička

radkapod*
hodnocení

0x

A to je venkovní rostlina nebo přenosná? Na první fotce je plod? Jak je velký?

laura*
hodnocení

0x

Nemohla by to být nějaká magnolie? Je jich spousta druhů

hahanaj*
hodnocení

0x

zřejmě to bude toto sladke.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]