Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za květinu

Od: ivanela* odpovědí: 4 změna:

Ví někdo, co je to za květinu? Díky za informaci *tuc*

Co je to za květinu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jistě je to pod vobrázkem,kerej si nám sem po vytržení z nějakýho časopisu dala napsaný.Navíc sou to asi kytky dvě.

bozka*
hodnocení

0x
Našla jsem ve staré knížce že to je Krvokvět (Haemanthus). Pěstuje se podobně jako Amarylis, jen nesmí ztratit listy. Na zimu se dává do chladu a míň se zalívá.
ivanela*
hodnocení

Díky. Já jsem to taky našla v jedné staré knížce a obrázek byl černobílý a navic tam byla vyfocená bílá varianta, tak jsem si nebyla jistá. Tak to mám aspoň potvrzený, že je to ono. :)
jaja28*
Ivanelo opravdu je to na 100% krvokvět a jestli máš zájem o podrobnější informace o jeho pěstování a péči o něj, tak stačí navštívit tyto stránky, kde je ve spodní části stránky o této kytce pěkná diskuze: forum.living.cz/...*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]