Nejste přihlášen/a.
Poznáte to někdo? Jde o popínavou rostlinu, myslela jsem, že je to břečťan, ale na internetu jsem nic s takovými listy nenašla. U našich krásně roste ale nikdo nezná jméno.Chtěla bych si tuto kytku nechat lézt vzhůru na balkóně, na jihozápadní straně. Listy jsou max. 10 cm dlouhé.Poraďte mi, prosím. Děkuji.
Nemohla jsem odolat a při venčení psa jsem s foťákem zašla do vedlejší ulice. Sleduji ji, když byla jen maličko rostlinkou. Toto celé, to je jediná rostlina, která roste místo kachlíku v okapovém chodníčku, na východní straně baráku. Je stará + - 6 let a očividně se jí na světě velice líbí. Nikdo ji nezalévá, nehnojí. Kdysi jsem psím vínem nechávala zarůst pergolu. Než stačilo zestárnout, o zahradu jsem přišla. Ale věřím, že kdybych ho, s nůžkami v ruce držela v nějaké velikosti, podařilo by se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.