tohle roste prazske ZOO u pavilonu slonu, nevim jestli tam maji i popisek... uz jsem si tam s tim hral a koumal k cemu je to dobry
jaja28*
Tak asi to bude
Kiwano jako ještě úplně malý základ plodu
a ještě sem vložím jak by to mělo vypadat úplně zralé a v plné velikosti
Doufám, že je to opravdu to co vám vyrostlo.
jaja28*
Ještě jsem chtěla dodat Kiwano Kiwano ( Cucumis metuliferus ) nazýváné také ostnatá okurka je exotické ovoce z rodiny dýňovitých rostlin. . Jeho délka je cca 10 _ 15 cm, v průměru má 8 _10 cm a jeho barva se mění od zelené ( nezralé plody ) až do oranžové... toť vše.
anonym*
Ano, odpověď je velmi blízko. Už v čeledi - cucurbitaceae - se rádce trefil. Ale dál se utopil jak Dr. Mráček. Rostlina se nazývá Bryonia alba L., neboli posed bílý. Děkuji za pozornost.
jaja28*
Možná jsem se netrefila úplně správně, ale s posedem bílým rozhodně nesouhlasím. Dle fotek nikde nenacházím to zelené pichlavé co vložil tazatel. Takže myslím, že ani vy jste se netrefil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.