Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá rostlina

Od: ted* odpovědí: 8 změna:
pomůže mi někdo s určením rostliny

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Určitě se někdo najde, najde-li se rostlina... ;)

ted*
hodnocení

neco vyrostlo nevím co to je
Neznámá rostlina
tohle roste prazske ZOO u pavilonu slonu, nevim jestli tam maji i popisek... uz jsem si tam s tim hral a koumal k cemu je to dobry :)
jaja28*

Tak asi to bude

Kiwano jako ještě úplně malý základ plodu

a ještě sem vložím jak by to mělo vypadat úplně zralé a v plné velikosti

Doufám, že je to opravdu to co vám vyrostlo.*ua*

jaja28*
Ještě jsem chtěla dodat
Kiwano Kiwano ( Cucumis metuliferus ) nazýváné také ostnatá okurka je exotické ovoce z rodiny dýňovitých rostlin. . Jeho délka je cca 10 _ 15 cm, v průměru má 8 _10 cm a jeho barva se mění od zelené ( nezralé plody ) až do oranžové...
toť vše.*tanec*
anonym*
Ano, odpověď je velmi blízko. Už v čeledi - cucurbitaceae - se rádce trefil. Ale dál se utopil jak Dr. Mráček. Rostlina se nazývá Bryonia alba L., neboli posed bílý. Děkuji za pozornost.
jaja28*
Možná jsem se netrefila úplně správně, ale s posedem bílým rozhodně nesouhlasím. Dle fotek nikde nenacházím to zelené pichlavé co vložil tazatel. Takže myslím, že ani vy jste se netrefil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]