Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejsou plody na stromech?

Od: misa503® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Před 8 - mi roky jsem zasadil na plochu asi 20 x 10m 4 stromky, polokmeny. A na okraj plochy 3 stromkové angrešty ( bílé-žluté a červené ).

Na této ploše byly před tím mnoho let jahody po celé ploše. Půda dobře obdělávaná, jahody krásné.

Ty 4 stromky jsou 3 ryngle ( 2 stromky - žluté a 1 stromek - červený typ rynglí ) a 1 višně. Prvně má letos plody višně - něco kolem stovky višní. Krásně již červenají a zvětšují se. Ryngle - žádný stromek - stále žádné plody. Angrešty - spousty plodů každým rokem.

Je to plocha na velké zahradě, která je na rovině, tedy celý den světlo a slunce když svítí.

Kolem této plochy je po zahradě ( asi tak 150m x 200m ) dalších několik stromů letitých - jablka, hrušky, višně , trešně, ryngle ... každým rokem sklízím spousty plodů z těchto stromů. Dále mám asi 6let další polokmeny - jablka - po zahradě, všude normálně plody.

A měl bych dotaz, proč nejsou po tolika letech na těch rynglích ještě plody a proč jsou plody na té jedné višni plody až nyní a tolik let na nich žádný plod nebyl.

Děkuji za případné názory a rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Pokud kvetou, tak zkuste po odkvětu postřik proti pilatce švestkové.

13.07.15 07:05
hodnocení

nekvetou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]