Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odcházejí mi rajčata

Od: kenyska® odpovědí: 7 změna:

dcházejí mi rajčata na balkonu, mají vláhu, honivo světloa takto vypadají:

Odcházejí mi rajčata

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Podle fotografie se domnívám,že za sklem "uhořely" . Je tam příliš teplo a rajčata to nevydržela.

JABRAKA

hodnocení

děkuji, já myslela, co nejvíc sluníčka. Tak je zkusím dát vedle?

junkers*
hodnocení

0x

Já pěstoval rajčata ve skleníku na koňským hnoji a "odešly" taky. *bezim* Napřed krásně zelený, měly se k světu, nasadily plody a ... - už nikdy nedozrály. Zelený, a pak shnilý.

Tak je už pár let kupuju v Bille a to je taky řešení.

hodnocení

tak to jsem ráda , že jsem neudělala žádnou chybu, ne ptroto ,že nám chcíply. Ale u mne měly též vveškerou péčí, není to přešlechtěním? u prodejce?

gita65
hodnocení

0x

To máte rajčata na balkoně?Nemůte je dát dále od toho skla?Jsou opravdu umořené od sluníčka,jak psal Jabraka.My dříve dávali do skleníku,ale vždy jsme museli sklo přikrýt,aby tak nepražilo.Ale stejně vždy odešli první.Na záhonku krásná rajčata,ve skleníku nic moc.I chutově lepší rajčata ze záhonku.Nyní je raději dáváme na záhon a ve skleníku máme hadovky a papriky.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Já je dělám ve skleníku už asi 5 let a jdou bez problémů. Někdy tam je i 35 st. C. Okurka i rajčata vedle sebe. Jdou jak trifidi.

pb®
Mám taky rajčata ve skleníku na koňském hnoji a rostou jak divé. Nestačím vyštipovat a ještě z výhonků množím další rostliny. Až se ochladí, půjde další generace do hlíny a další už koření. První sklizená rajčata jsem měla před pár dny a loni ještě v listopadu.
doplněno 08.07.15 00:09: Ještě doplním, co to má tazatel za neduživou slabou mrchu? To se nedivím, že nevydrží. Takhle vypadají rajčata tchána, který pěstuje ze semínka, nahusto seje, nepřesazuje, netřídí, nevyštipuje a slabé šlahouny sází ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]