Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam ve skleniku okurky ale nekvetou

Od: fojtikjaroslav odpovědí: 3 změna:

mam ve skleniku krasně rostouci okurky ale nekvetou .dik za radu co s tim .fojtik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

mi kvetou az ted, resp. dneska prvni kvety, tipuju ze maji tak 8-10 listu, venkovni furt nic

iv®
hodnocení

0x
To je zvlastni. Kdyby jste sadil pozde, tak by se to dalo pochopit, ani jeden kvet? Ja mam nekolik druhu venku, a kvetou jiz vsechny, dokonce vcera jsem objevila hadovku tak 10 cm. Neni mozne ze by v dobe kvetu nebyly podlite - preschly. Kvety ci poupatka opadaly. Nebo Vam po tom slehl mraz, nenechal jste otevreny sklenik?
A jeste jedna vec, ted jsem cetla ze by se mely zastipnout vrsky at podporite tvorbu novych vyhonu od spodu, ja jsem to udelala u dvou a okurky opravdu vyhony pustily a dokonce i ty jiz kvetou. Zkuste, bud to vyjde a pokvetou, nebo je po nich. Ted uz nic neztratite.

zdack*
hodnocení

0x

Je možné,že tty kvítky sežere slimák známému se to stalo sotva se objevil náznak květu slimáci se o něj postarali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]