Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .Poradíte jak z užitkovat nať česneku.recepty návody děkuji
Viděla jsem je v Praze na trhu za 100 Kč. Přiměřeně nakrájet a opravdu krátce povařit, naporcovat do pytlíků, a dát do mrazáčku. Můžete zamrazit na tácku a potom teprve sesypat do pytlíku, nebudou slepené. Celý rok, hlavně na podzim a v zimě vytahovat jako další zeleninu /k mrkvi, petrželi/ do polévek /vývary, čočková/.
doplněno 23.06.15 09:16:Myslí, že je používají i v asijské kuchyni na pánvi wok.
Dobrý den,
stonky jsem nakrájela na menší kousky a dala zamrazit. Minulý rok jsem je dle rady dala do "číny" a bylo to dobré. Je třeba ohlídat čas, aby to bylo tzv. na skus a ne rozvařené. Letos mám v plánu nať přidávat do polévek, zeleninových jídel a myslím, že po orestování může být dobrá i v zeleninových salátech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.