Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hnojit rostliny

Od: bmiba odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
mám na zahradě rybíz který mám zasypaný mulčovací kůrou,nyní bych se chtěla zeptat jak takto ošetřené záhony správně hnojit a jakým způsobem.
Také jakým způsobem přihnojit vinnou révu, a ošetrení kterou mám 3 rokem.
Dále jaký postřik použít na ochranu broskvoně ,kterou mám 1 rokem.
Děkuji)
M.Bahenská

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Hnojení nechejte na jaro, teď už je celkem pozdě. Případné nové výhony už by nevyzrály a v zimě by vymrzly. Otázku položte znovu během února-března.
Pokud jde o ošetření broskvoní, předpokládám, že vás zajímá kadeřavost. Tu celkem bezpečně zlikvidujete třemi postřiky 5% roztokem Sulky. První postřik v listopadu, druhý v únoru (den bez mrazů) a třetí před vyrašením broskvoní. Je důležité skutečně provést všechny tři postřiky v uvedených termínech - broskve jsou pak naprosto čisté (viz www.dennapicu.pis/..., do vyhledávače dejte heslo"kadeřavost")Proti mšicím je Pirimor dle návodu. Pokud máte ještě jiný problém, jsme vám k dispozici.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]