Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Ráda bych si pořídila vřetenou sekačku. Zajímaly by mě Vaše zkušenosti, jestli byste mi tento typ sekačky doporučili. Četla jsem, že některé vřetenové sekačky mají sběrný koš, do kterého odlétává useknutá tráva, opravdu tráva létá do toho koše nebo zůstane na trávníku? Musí se tráva schrabat? Není pak posekaná tráva všude?Máte nějaký typ, na co bych měla dávat pozor při výběru typu této sekačky?
Děkuji za info
vretenovky jsou drina, obzvlast pro zenu, muzete si koupit specialni motorovou ATCO, ale ty jsou drahe (od 29tis) ... pouzijte odkaz od @hejkal
Chybí údaj jak velká plocha se bude sekat a jaká je Vaše cenová představa - podle toho je na výběr sekačka ruční (bez pohonu), elektrická či benzínová. Ke všem se dá dokoupit koš na sběr trávy - některé ho mají ve výbavě. Mám sekačku Atco a je bezvadná, jen třeba díky přednímu umístění sběrného koše se špatně osekává kolem kamenů či stromů. Na to jsem si pořídila malou rotační od Gardeny - tam je sběrný koš vzadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.