Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Salát hlávkový

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Poradte mi prosím,prý je salát který když uříznete doroste? Co je to za druh? Ted už bude asi pozděshánět sazenice,ale na příští rok bych ho zkusil.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

2x

Je to listový salát, třeba Roden nebo Dubared a vůbec není pozdě :) klidně zasejte i teď. Můžete set až do podzimu.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za odpověď

iv®
hodnocení

2x
Zdravim. Taky jsem ho letos zasela, a pomalu sklizim, budu set jeste dalsi. Klasicky hlavkovy jsem dala taky ale strasne rychle vyrusta, coz u listoveho neni. Ale nerezu ho, jen trham do musy jednotlive listy, mam rada dvoubarevny.
doplněno 13.06.15 17:27: Misy :)
doplněno 13.06.15 17:37: Tady jedna fotecka. Tenhle mam nejradsi.Jen uz nevim co to je za odrudu.
Salát hlávkový
pohanka*

Iv, já bych si tipla, že na fotce může být salát Dubáček nebo-li česáček - trháček.

iv®
Mozna ano, ja to vetsinou koupim a na nazvy nekoukam, ale chutove je fajn, dnes byl jako doplnek grilovani :)

hodnocení

0x

Neřezat, jen otrhávat zezdola listy. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]