Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dodat železo=durmanům žloutnou listy

Od: ola® odpovědí: 6 změna:

Jak mám dodat durmanu (Andělské trumpetě) železo? Žloutnou jim listy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zelená skalice inpest.cz/...

doplněno 08.06.15 14:33: já dávám 50 g/ 5l odměrkou z jiného postřiku - tuším kuprikol...pro vaši představu - velká kostka cukru 6,2g malá kostka cukru 4,7g
ola®
hodnocení

Kolik té skalice dáváte? Mám 1,5 L postřikovač, kolik ji tam mám rozpustit? Polévkovou lžíci? Nebo dvě?

fantomas007*
hodnocení

0x
Jste si jista,ze mu chybi zelezo.Na jare je dobre vzdy zasadit do vetsiho kvetinace,pridat kvaliotni zeminu a behem vegetace pravidelne prihnojovat.

hodnocení

0x

Nejrychlejší způsob je postřikem hnojiva, které obsahuje železo. Např. barvy-dlask.cz/... Otázkou je, jestli žloutnou opravdu z nedostatku železa.

radkapod*

Ano, také to může být něco jiného...třeba napadení škudcem. Podívejte se na listy jesli tam nemáte třeba svilušky, třásněnky...

hodnocení

0x

Mi také žloutly listy a měla jsem svilušky,,koupila jsem postřik a jsou pryč,,hnojím to Kristalonem,,Ony svilušky tvoří pavučinky,,tak se koukněte,,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]