Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ibišek zahradní

Od: bomba* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

poradí mi někdo jestli můžu ještě letos zasadit ibišek zahradní a kde ho mohu koupit?

Loni jsem to nestihla, kupuju zásadně přes internet.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lemar0seznamc
hodnocení

3x

Pokud jste od Pardubic, dám Vám jich kolik budete chtít. Mě ibišky kvetou všechny, myslím si, že ale potřebují volnou půdu, tedy vysadit do zahrady.

petr01
Takže myslite, ze když ho presadim přímo do země,ze pak už pokvete?
Ibišek zahradní
nemamjmeno

Ten květináč je na něj malý. Určitě ho dejte do země.

Venkovní Ibišky jsou nenáročné a jsou skoro jako plevel. Množí se semenem, mám jich plnou zahradu. Semenáčky kvetou už od třetího roku života. Daří se jim na slunci i ve stínu, nehnojím a kvetou všechny. :)

petr01
OK, tak já ho dam do země, moc děkuji :)
petr01

Ibišek je v zemi, tak uvidíme jestli pokvete.Letos to asi už nebude co?

cesmina*
hodnocení

0x

Tím zahradním nejspíš myslíte ibišek syrský.Je ještě venkovní ibišek americký bahenní,ten se dá pěstovat i v nádobě.Oboje koupíte třeba na www.zahradnictvikruh.cz

sebod*

Rostliny v kontejneru (květináči) se dají sázet po celý rok. U kvetoucích rostlin je to dobré v tom, že si koupíte rostlinu v květu a máte jistotu, že máte barvu, jakou chcete. Jinak kolikrát koupíte např. růžový ibišek a on Vám za rok vykvete bíle

petr01
hodnocení

0x
Dobrý večer, vtírnu se s dotazem, snad se nebudete zlobit :)
Taky mám venku ibišek, je ve velkým květináči , mám ho cca 8 let, ale ani jednou mi ještě nekvetl. Nevíte prosím čím by to mohlo být?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]