Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pěstovat tuto rostlinu?

Od: astik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dostala jsem tuhle kytku, název nevím, ale pořád mi u ní odchází listy. Sice narostou nový, ale ty za čas taky odejdou. Měla jsem ji u okna - asi 1m od něj - pak šla dál, cca 2,5m a dělá to samé. Zalévám míň i víc... Má vysoký, úzký květináč. Mám jí dát novou hlínu, jiný květináč...? Díky za radu. ;)

Jak pěstovat tuto rostlinu?
Jak pěstovat tuto rostlinu? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

podle listů bych tipla na pachiru , hodně se pěstuje se spleteným kmínkem , protože listy hodně opadávají a pak tvoří právě takové holé kmínky jako ta vaše. Ta vaše je vyčouhlá , asi bych uřízla a dala zakořenit a pěstovala znovu...

Přééésně, jak říká Hahanaj. *hej* Já jen doplním, žádná paráda, ikdyž je vydařená.

astik
hodnocení

Díky za radu. Vypadá to, že je na ní příliš suchý vzduch... Dole má 3, měla 4, zapletené kmínky.:)

Jinak se mi velmi líbí, je to dekorativní kytka!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]