Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostliny - poznání 3

Od: suzukimel* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, pomohl by mi někdo s názvy? Děkuji. První rostlina je ze salky a třetí byla na záhonku v houfu stejných.

Rostliny - poznání 3
Rostliny - poznání 3 #2
Rostliny - poznání 3 #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

2.foto mochna husí

limetka*
hodnocení

0x

1. nevím, 2. rozrazil ale nevím který (mochna husí v žádném případě - má úplně jiné listy), 3. možná rožec - mmch máte to příšerně mizerně vylisované.

limetko, právě,že je to špatně vylisované, proč myslíte,že to není mochna husí?

Rostliny - poznání 3 #4
suzukimel*
hodnocení

Děkuji, já mám vylisovanou jen tu první, ty další 2 jsem nasbírala včera ;)

ondrav*
hodnocení

0x

2. určitě není mochna, napadá mě Rozchodník nádherný cs.wikipedia.org/...

flowerchecker.com/...

ondrav, to snad nemyslíte vážně, rozchodník má masité listy a když kliknu na ten váš odkaz, tak je to zcela evidentní.

ondrav*

myslím :) Bavíme se o tom prostředním obrázku, ne? Chápu, že pokud je rostlina vylisovaná, tak ta masitost listů nemusí být mco zřejmá, ale mně to tak přijde. Možná by nám to mohla objasnit autorka fotky.

flowerchecker.com/...

ondrav, ano polemizujeme o druhém obrázku. Když se podíváte na odpověď od suzukimel(autorka fotky), napsala,že rostlinku natrhala včera. Jinak připouštím, že zrovna mochna husí to být nemusí, ale určitě to nějaký druh mochny bude. Škoda, že výlisek je špatně proveden.

cesmina*
hodnocení

0x

Dvojka mě po přiblíženém prohlédnutí přijde také jako nějaký rozchodník.

bamira
hodnocení

0x

1. Arabis caucasica ´Variegata´

3. Stellaria sp. druhu je hodně - google.cz/...

doplněno 03.06.15 19:19:

2. listy jako Sedum kamtschaticum, ale stonek mi nepřipadá jako plazivý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]