Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit s výběrem křovinořezu na zahradu i do lesa a jiný horší terén. Nevím, jestli je dobré kupovat rovnou nový nebo zánovní, když stejnak bude hlavně na horší terén. Nechce se mi za to dávat moc peněz, to už bych to nejhůř opět dělal po staru kosou a srpem . Díky za užitečné rady z provozu.
Rozhodne doporucuju Stihl. Klidne z bazaru/ starý Stihl, ale poctivy Stihl. Ja koupil pred 15 lety ojety Stihl FS44 za 5.000, a ani jedna zavada a honim ho naplno doted.
před týdnem jsem koupil toto : krovinorezy.heureka.cz/... vím že je to čína, ale za ty prachy seká docela slušně
Zdravím,
záleží na tom, jak moc je potřeba výkon stroje. Pokud je to obsíkání stromků v lese, tzn, občs brnknout o plyn a useknout pár stébel trávy, stačí nějaké levnější "hračka" s malým výkonem a za malý peníz. Ale už třeba u takového sečení zahrady - vysoká nebo nízká tráva, řídká nebo hustá tráva, sečení plochy nebo jen dosíkání na okrajích...na plochu vysokou a hustou trávu je potřeba výkon. ne že by to málo výkonným křoviňákem nešlo udělat - ono to jde, a člověk se u toho spíš trápí než pracuje. A to platí i tom jakou značku či neznačku. Na malou práci klidně neznačku, u těžší práce bych raději šel do značky, třeba i z druhé ruky.
Kupoval som jazdenu HUSQVARNA 323R-II.Pan to predaval za 250 euro.Minimalne pouzivana,pouzival sa iba silon takze noz mam zabaleny este nepouzity.Sucastou bol blocek-doklad o kupe vtedy 2 rocny stroj originalne mazivo do klbu este aj sedel datum vyroby aj na blocku,to iste 2T olej kupovany spolu so strojom-neminul ani polovicu flase.A ja som akurat pred mesiacom minul cievku silonu co tam bola asi este z fabriky.Ja som nemal absolutne ziadne skusnosti s takymito strojmi.Pan mi vsetko ochotne poukazoval,predviedol,nastavil.Tak sme si placli a bral som ho.Akurat som pre neho vycestoval nejakych 50km.Ono vyhoda elektrickych je v tom ze nepotrebuju ziadnu udrzbu okrem tej kozmetickej.Problem nastane vtedy ked je treba vykon.Na elektrickom sa pridat plyn neda.Ste limitovany kablom.Aj ked je pravda ze to mate asi tak 8x lacnejsie.Co poradit? Pozrite sa po STIHL,HUSQVARNA.Aby vam to v okoli niekto odservisoval.U nas predajnu aj servis Husqvarna mame,takze moja volba sa sustredila sem.Vzdy mi ochotne poradili aj pomohli.Preto som sa nebal ani kupovat pouzity stroj.Sustredit sa nato aby nebol vybity klb alebo pridrety motor a celkovy stav.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.