Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si jasmínovec. Poradíte mi prosím jak se o něj starat? Dala jsem ho do kameninové mísy k opoře a vím, že na zimu musí do domu.
Já ho pěstuji jako doplněk letniček v truhlíkách a nechávám ho převislý nic neuvazuji ,hnojím normálně jako všechny letničky 2x týdně kristalonem .
Zasadila bych k němu do mísy nějaké letničky , aby byla mísa pěkně bohatá a pestrá .
Pěstuji jako jednoletku , další rok si koupím nový. Hledejte pod Lilek jasmínolistý - tam bude přesné pěstování.
doplněno 20.05.15 20:43:popletla jsem místo jasmínolistý ...má být lilek jasmínokvětý
Děkuji za odpověď. Koukám, že je to pěkný "piják" a nejlepší by bylo postavit ho do vany s vodou. Jsem zvědavá jak se rozroste. Četla jsem, že klidně 6-12m, ale to asi ne. To by třeba v paneláku měli lidé pěkné záclony z balkónových truhlíků.
Mějte se fajn
Zapomněla jsem dodat, že je u něj vysazený hořcový stromek a doufám, že se také rozkošatí a vytvoří spolu hezké bílofialové zátiší. Snad se květiny rozrostou i dole, jinak k nim opravdu budu muset vysadit něco lehce převislého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.