Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květiny na okno na přímé slunce

Od: pepakukpaprika odpovědí: 6 změna:
Ahojky,potrebuju poradit nejakou stálezelenou kvetinu do obývacího pokoje na okno na prímé slunce ale neco mensího pac v zime tam de hodne tepla od radiatoru.
Teď tam mam rýmovníky ale už jsou ošklivé tak bych to ráda vyměnila. Jinak uprostred mam Tilansie a potrebuju neco na okraj.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

1x

Adenium obesum-pouštní růže.Nebo si oštípejte u rýmovníků větvičky a vypěstujte mladé rostlinky.

hodnocení

0x

Měla jsem tlustici někde jinde, v místnosti. Byla nic moc. Dcera mě přesvědčila, ať ji dám na jižní okno, pod kterým je topení a v létě ven, na plech. Velice se jí to zalíbilo a roste jako blázen. Musím ji zaštípávat.

astik

Je to hezká kytka, ale mě začala odcházet, dělají se na ní takové bílé kousky "vatičky" :( A i když to očistím, je to tam zase.

Vlnatka. Strašlivá potvora. Přesadit, může být i v kořenech. Netrpělivým radím vyhodit dřív, než se vlnatka rozšíří i na jiné rostliny, trpělivým a soustavným může pomoci potírání denaturovaným lihem. Nasadit brýle, namočit ušní špejli a potírat a potírat...

astik

No paráda, tak to bude těžký zlikvidovat. Ale zkusím to. Jen nevím proč tu kytku ta potvora napadla. :(

erhwz
hodnocení

0x

Kaktus.

Já mám na západních oknech fialky a zatím nic nenamítají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]