Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím někdo, co je to za rostlinu? Děkuji
Můžete nám sdělit, kdy je rostlina focená? Já si myslím, že to čemeřice není.Ta by byla na fotu i s květy.
Čemeřici co mám na zahradě, tak je už odkvetlá a je to vlastně plevel, množí se samovýsevem.
Ahoj Hrdalena, schválně se koukni na konec této diskuze. Já jsem sem včera dala fotku a myslím si, že se jedná o tuto rostlinu. Já ji mám letos poprvé a tak jsem zvědavá, jestli to opravdu bude plodit. má to být prý obsypané malými melounky. tazatelka píše, že ji našli někde pohozenou. Asi si ji někdo také koupil jako já a ona neplodila. Ale podle návodu na pšstování, to má být trvalka, která přečká zimu v květináči a na jaře obroste a má plodit znova. Pokud vím, tak se do volné půdy nesází, roste to převisle. Nejlépe se tomu prý daří v závěsných květináčích. Já ji koupila v subtropickém zahradnictví.
Ahoj suzymon, asi vás zklamu, ale pepino to není.Samotný list je sice hodně podobný, ale u prvního obrázku si všimněte, že je zoubkovaný a přisedlý. Kdežto u pepina je řapíkový, kopinatý tzn.jednotlivý list má stopku.
Jinak vám posílám odkaz, který se vám určitě bude hodit : abecedazahrady.dama.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.