Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám schovat petůnie?

Od: patrikus® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, hlásí na noc 3 stupně, schovali by jste petůnky? Nemám s tím ještě zkušenost tak se raději ptám, děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

2x

Já přes kytky přehodím noviny a když mám tak netkanou textilii.Přes den ji šoupnu za truhlík a na noc přetáhnu přes kytky.

petr01
Dneška i zítra kytky na noc raději uklidim...hlásí mrazíky.

hodnocení

0x

Přidávám se k dotazu,

u nás by měl být 1 stupeň a máme čerstvě zasazené surfinie v truhlících...Asi je na noc přikryji dekou*zima*

hodnocení

tak jsem to raději všechno nasmýkala domů *palec*. Všechny jsou ze semínek, a stály mě hodně dřiny tak to nebudu riskovat, sousedi mají taky pozakrýváno na záhonu.

Pokud je to možné schoval bych, raději obětovat 5 minut na úklid než se ráno proklit a ztratit několika denní snažení. Málokdy si vypadáte, že jste něco udělala navíc. Většinou se budete zlobit, že jste něco neudělala. Pro klid duše bych uklidil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]