Nejste přihlášen/a.
Dávám k rajčatům zelené laminátové tyčky. Odhadem mají průměr asi 6mm, ale nad mám ještě konstrukci, ke které tyto tyčky nahoře přivážu.
Ten roxor to ze začátku udrží, ale zaleží na tom, jak budeš mít rajče uvázané. Když na rostlině budou plody a budou daleko od roxoru, tak se prostě ohne.
Dobrý den, myslím, že ano. Zkuste ho ohnout v ruce a uvidíte, že to asi moc nepůjde.
Maximálně se rajče bude trochu prohýbat, ale roxor neohne. Zdravím!
P.S. Ale, možná ho zapíchněte do země více.
První moje opora k rajčatům byla moje sbírka lyžařských holí - od bambusových po ... Kolem domu vede cyklostezska a nevěřila jsem, kolik lidiček zastavilo a fotilo moje první pokusy o zahradničení.
doplněno 15.05.15 21:47:dam - ale já ty hole nekradla Jsou to moje hole a mých rodinných příslušníků, kamarádů a známých. Já mám od každého typu holí jen jednu, takže vám ani nepůjčím.
,
Usko a nemáte tam i ty moje? Tož ať slouží v pokoře.
Ten roxor bude určitě stačit, je pro jistotu do větší hloubky, pokud možno.
doplněno 15.05.15 22:14:Usko, ty moje se zatoulaly na Rejvízu, byly podepsané fixem - "Dim", těsně pod ručkou... Rajčatům zdar
30cm je tak akurat.Ja som daval roxor 10mm.3 metrove kusy dovlecene zo stavebnin.Ohnute-vid foto a taaaak 30cm v zemi.Vyhodou je ze sa daju spojit na vrchu 2 obluky a zviazat.To uz sa potom nepohne urcite.Inak zacinali sme tymi spiralami-su na fotke vidiet,ale manzelka pochopila ze to nestaci a navyse sa nam to vzdy aj napriek dobremu viazaniu zosunulo dole.Tak potom povolila-pochopila ze roxory musia byt ak nechceme prist o urodu.Tak nam tie spiralove posluzili nejako ako doplnok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.