Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky vybrat postrikovac pro zahradu,

Od: autobus® odpovědí: 9 změna:

Zdravím , potřeboval bych poradit při koupi postřkovace pro zahradu , pro ošetření zeleniny i stromů. Měl jsem 5l postrikovač Gardenu a protože neexistují žádné náhradní díly je na vyhození.Objevil jsem na trhu postř. zn. Hetch 405- má někdo s touto značkou zkušenost o kterou se může podělit tak mu za ní předem děkuji. Olin

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchy*
hodnocení

2x

jednoznačně doporučím Solo,mám malý 1 l již několik let a teď už i velký 7,5l a nemohu si je vynachválit,vynikající komfort a spolehlivost.Předtím jsem měl 2 kousky za "pár" kaček a už nikdy víc,po natlakování jeden prasknul a druhý nebylo mož no utěsnit a díly nemožné sehnat.Na Solo seženete jakýkoliv díl a je možné dokoupit sadu trysek na všechny myslitelné způsoby použití..

joudic*
hodnocení

1x

hecht neni obecne moc kvalitni znacka...nicmene cerpadlo porad funguje :) koupil jsem pred mesicem tento nemecky postrikovac a jsem naprosto spokojen aukro.cz/... cena zadarmo a uz jim proslo od koupe tak 50L a nebo 8L za stejnou cenu aukro.cz/... kupoval jsem to od stejneho pana

jinak firma SOLO se zameruje primo na postrikovace a rosice hobbycentrum.cz/... ale pokud nemate velky sad nebo tak, jsou to podle me vyhozene prachy... postrikovac za 270 udela svou sluzbu stejne

a toto je sice neco jineho ale jsem nadseny :) aukro.cz/... zavlazovac s velkym zaberem

mam i tu smrstovaci hadici 45m, taky z aukra, no proste je treba si delat na jaro radost jak sobe tak zahrade :)

lidus*
hodnocení

1x

Máme Gardenu asi 10l , na záda cena byla kolem 3000,- a jsme spokojeni, paráda na stříkání stromků. Po dědovi MONFILD také na záda, krátká tyč na stříkání stromku, jinak dobrý ale stál nejspíš víc.

rv*
hodnocení

1x

Ty levné po čase vždy odešly, zatím poslední, který funguje dobře, má i pár náhradních trysek a lépe vyřešen vnitřek (netlakuje se celá nádoba) je

bergland24.cz/...

Po ročním provozu ho mohu doporučit, ale možná na něj za rok budu nadávat.

hodnocení

0x

Bude to uplně stejný "šunt" jako gardena... je v tom pár gumiček a nic víc. Za 300,- toho moc lepšího nevymyslíte.

Co se Vám na tom starém rozbilo?

hodnocení

Dobrý den, na postikovači Gar. " zlobí " koncovka pro seřizování postřiku (hlavně mlžení) převážně jde seřídit jen na " čůrek " , který jde ještě na stranu. U ovládání je opotřebený O kroužek-ten menšího průměru a na konec jsem ztratil jednu převlečnou plastovou matici u tyčky.. Kdyby se někomu hodil ten " dobrý " zbytek, tak je u mě před vyhozením k dispozici .Zdravím Olin,

hodnocení

0x

Jak řešíte postřik vyšších stromů, jde tyč nějakého nového postřikovače nadstavit tak jako dříve staré kovové postřikovače?

joudic*

no nastavit nelze, ale hadice je treba dost dlouha, aby to svepomoci slo, nicmene tento dotaz me inspiroval vcera postrikat jablone Mospilanem, a dosahlo to pri dobrem nastaveni trysky az na ty nejvyssi 4-5m vetve, ale mam 1,9m + ruka + tycka :) za 280kc nemuzu si stezovat :) ma to pretlakovy ventil cili prasknout to fakt nemuze jak nekteri pisou :)

suchy*

K Solu se da sehnat prodluzovaci trubka a k nekterym z tech solidnejsich take

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]