Nejste přihlášen/a.
Zavináči jste snad včela medonosná? Jako všichni jsem to cosi (med to rozhodně není) z pampelišek dělala i já od té doby co vím jak chutná kvalitní med lipový, akátový, řepkový a kvetový (ten moc nemusím), med medovicový chcete-li lesní už pampelišky netrhám, vezmu peníze a med si koupím. Opravdový med od známého, nikdy mi nesplesnivý.
liduš,,,,,,,,,,,,všeobecně se tomu říká med..Já neříkám že nevím jak chutná med,,ale byla před ix léty se hromadně trhaly pampelišky a dělal se MED .Nebudu tady se dohadovat,jaký název tomu dát,,my jsme říkali s ženskýma MED. Asi tak..Já med jako takový nepoužívám jsem diabetik,,zvykla jsem si na hořké...ani mi to nepřijde...
Zavinač. I my budeme dělat MED, i když pochopitelně víme, že to med není. A vy, co tady bazírujete na tom, zda to můžeme nazývat med či nikolv - chodíte si kupovat do uzenin "cikánskou" a čekáte, že tam jsou namletí cikáni? Pijete Myslivce s tím, že nějakýho chudáka v lese vymačkali? Ve španělském ptáčkovi hledáte kousek ze Španěla? Tak nám nechte laskavě název pampeliškový med
Já dělala podle receptu od babičky a koukám, že tady portalprozeny.cz/... ho mají stejný, vždycky byl výborný )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.