Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ochranit rajce v kvetinaci pred postolkou

Od: lenick odpovědí: 4 změna:

poradte,prosím jak ochranit rajce pred postolkou v kvetinaci aby tam nekladla vejce .Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sice to není rada na tvoji otázku,ale rajče u baráku má skoro každej, a hnízdo poštolky málokdo. Já bych to jedno rajče obětoval. No, ale ať jen "neplacám hlouposti" mimo otázku, zavěsil bych vedle květináče buď CD nebo proužky alobalu. To, jak se to"hejbá a blejská" docela na ptáky funguje.

hodnocení

1x

Já bych obětovala asi 30 dkg rajčat, které v jednom květináči mohou vyrůst, za možnost pozorovat poštolčí hnízdo s mláďaty..

hodnocení

1x

,,nechala bych ji tak,vždyť to musí být krása..je sledovat

hodnocení

0x

Aby ptáci (konkrétně straka, kavka, hrdlička nebo holub) se nedostali ke kytkám, píchnu ke každé rostlině větrník a opravdu mám od nich pokoj. To by ale asi na poštolku nestačilo. Já bych udělala okolo květináče nějakou opěru a zavěsila kolem dokola nějakou síťku, včetně vršku.Větrník bych pro jistotu zapíchla také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]